Uusi vuosi on tuonut uusia tuulia myös Tanssin Tiedotuskeskukseen.

Tanssin Tiedotuskeskus valmistelee vuoden aikana Suomen itsenäisyyden juhlavuonna toteutettavaa tanssin ohjelma- ja tapahtumakokonaisuutta, Koko Suomi tanssii 2017 -kampanjaa. Kampanja on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

”Koko Suomi tanssii juhlistaa tanssin iloa. Moninainen ja osallistava ohjelma kutsuu kaikki suomalaiset tanssimaan yksin tai yhdessä. Samalla se lisää tietoisuutta tanssin merkityksestä ja mahdollisuuksista”, kertoo projektipäällikkö Pirjetta Mulari.

Kansainvälisten asioiden päällikkönä vuodesta 2005 toiminut Pirjetta Mulari luotsaa kampanjaa. Kampanjan viestinnästä vastaa puolestaan tiedottaja Inka Reijonen. Myös muu toimisto osallistuu aktiivisesti kampanjan suunnitteluun ja toteutukseen.

”Näkyvä kampanja toteuttaa tehtäväämme tanssin alan aseman ja tunnettuuden edistäjänä, joten on luontevaa, että myös toimintamme painopiste siirtyy pariksi vuodeksi kotimaahan ja tähän kampanjaan. Kansainvälisyys on yhä oleellinen osa toimintaamme ja olemassa olevat kumppanuudet ja toimintalinjaukset säilyvät”, kertoo toiminnanjohtaja Sanna Rekola.

Koko Suomi tanssii 2017 -kampanjaa koordinoi Tanssin tiedotuskeskus. Käytännössä kampanja toteutetaan koko Suomen kattavana tanssin ja muun alan yhteistyönä.

Valmistelut ovat käynnistyneet vuoden alusta ja lisätietoa kampanjasta ja sen ohjelmasta on luvassa kevään 2016 aikana.