Tanssin Tiedotuskeskuksen koordinoima Koko Suomi tanssii 2017 käynnistyy tanssihaasteella: erilaisia ryhmiä ja yhteisöjä haastetaan opettelemaan lyhyt tanssihaaste-koreografia ja välittämään haastetta sosiaalisessa mediassa eteenpäin. Tavoitteena on yhdistää suomalaisia itsenäisyyden juhlavuonna tanssin keinoin.

Tanssihaaste-koreografioita on kuusi erilaista: baletti, katutanssi, nykytanssi, seuratanssi ja kansantanssi, show ja tee-itse -tanssi.

Koreografioista vastaavat omien lajiensa taiturit ja tanssin pedagogit: Akim Bakhtaoui (katutanssi), Ida Jousmäki (show), Marina Tirkkonen (baletti), Panu Varstala (nykytanssi), Petri Kauppinen ja Marjukka Koivuniemi (seuratanssi ja kansantanssi) sekä Pia Lindy (oma tanssi).

Tanssihaaste käynnistyy virallisesti 6.1.2017. Seuraamalla tiedotustamme, kuulet, mitä muuta tanssin juhlavuonna on luvassa.