Tanssihaaste-opettajat on valittu: 100 ammattitaitoista tanssinopettajaa ympäri Suomea ovat valmiina johdattamaan erilaiset yhteisöt tanssin saloihin.

Tanssihaaste-opettajan avulla voi tutustua syvällisemmin tanssihaaste-koreografioiden liikemateriaaliin, ja halutessa opetella myös haastavampia liikkeitä. Opetukseen voidaan sisällyttää keskustelua tanssista ja tanssin harrastamisesta, kehonhuoltovinkkejä ja tanssihaaste-koreografian kuvaus.

Tanssihaaste-opettajaksi haki yhteensä 136 hakijaa. Varsinaiset opettajat valittiin koulutuksen ja opetuskokemuksen perusteella. Valinnan tekivät tanssin aluekeskukset yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liiton ja Tanssin Tiedotuskeskuksen kanssa.

Tanssihaaste-opetukset ovat varattavissa syksyllä 2016 ja opetuksen voi myös lahjoittaa lahjoittaa haluamalleen taholle.