Koreografit hiovat tanssihaaste-tanssien viimeisiä kuvioita. 100 opettajaa ympäri Suomea ottavat tanssit haltuun 14.8. Kuopiossa ja 21.8.2016 Helsingissä järjestettävissä koulutuksissa.

Opettajat ovat valmiina levittämään tanssihaastetta ja tanssin iloa kaikille suomalaisille ja Suomessa asuville vuoden 2017 aikana. Opettajan voi esimerkiksi tilata kotiin, kouluun, työpaikalle tai harrastusyhteisöön. Valtakunnallinen opettajaverkosto takaa, että kaikkialla Suomessa on mahdollisuus nauttia tanssiopetuksesta.

Tanssihaaste-opetuksen voi varata jo syksyllä 2016, lisätietoa luvassa pian! Opetukseen voidaan sisällyttää esimerkiksi keskustelua tanssista ja tanssin harrastamisesta, kehonhuoltovinkkejä ja tanssihaaste-koreografian kuvaus.

Tanssihaaste-tanssien opettelu ei vaadi aiempia tanssitaitoja ja niiden opettelu sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai liikuntakykyyn katsomatta. Tanssit ja kampanja avataan loppiaisena 6.1.2017.

Lisätietoa tanssihaasteesta.