Tervetuloa torille vilkuttamaan kuninkaallisille, kannustamaan ja osallistumaan historialliseen tanssihetkeen torstaina 1.6.!

Pohjoismaiden kuninkaalliset ja presidenttiparit seuraavat kaupungintalon parvekkeelta, kun Kauppatorilla tanssitaan Koko Suomi tanssii -paritanssikoreografiaa ja -katutanssia.

Tanskan kuningatar Margareeta II, Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa ja kuningatar Silvia, Norjan kuningas Harald V ja kuningatar Sonja sekä Islannin presidentti Guðni Thorlacius Jóhannesson ja puolisonsa Eliza Jean Reid saapuvat Helsinkiin juhlimaan Suomen 100-vuotiasta itsenäisyyttä Vieraat siirtyvät tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion kanssa Presidentinlinnasta kaupungintalolle sään salliessa kävellen noin klo 11.20 ja tervehtivät yleisöä matkalla.

Yleisön toivotaan saapuvan klo 10 mennessä paikalle. Alueelle suositellaan saapumista Esplanadeja pitkin. Yle näyttää osan vierailun ohjelmasta suorana.