Hurraa!-festivaali haastaa kaikki vauvat ja vanhemmat yhteisiin Hurraa! 100 vauvaa tanssii -tansseihin Helsingin Narinkkatorille 16.3. klo 10.00.

Luvassa harsoliinojen heilutusta, silittelyä, reippaita rytmejä ja mukavaa yhdessäoloa! Tapahtumaan voi valmistautua opettelemalla vauvatanssikoreografian etukäteen opetusvideon avulla tai pääkaupunkiseudun kulttuurikeskuksissa järjestettävissä vauvatanssityöpajoissa (lue lisää). Paikalle voi myös saapua ilman aiempaa tanssikokemusta!

100 vauvaa tanssii -tapahtumaan on vapaa pääsy ja myös isommat sisarukset, perheen jäsenet, sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita mukaan!

 

Hurraa!-lasten ja nuortenfestivaali haastaa kaikki vauvat ja vanhemmat yhteisiin tansseihin Helsingin Narinkkatorille 16.3. klo 10.00. Luvassa harsoliinojen heilutusta, silittelyä, reippaita rytmejä ja mukavaa yhdessäoloa!Opettele koreografia oman vauvan kanssa videon avulla tai tule mukaan työpajaan, joita järjestetään kulttuuritaloissa eri puolella pääkaupunkiseutua. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan!

Publié par Hurraa!-festivaali sur vendredi 3 février 2017

 

Lisätiedot: http://hurraa.org

Facebook:

Hurraa! -festivaali 

100 vauvaa tanssii -tapahtuma

 

Ps. Jos Narinkkatori on liian kaukana, vauvatansseja voi järjestää myös muissa kaupungeissa, pihoilla, puistoissa tai olohuoneissa! Vauvatanssivideot ja -kuvat voi merkitä somessa tunnistein #tanssihaaste ja #suomitanssii