Taidein yönä tapahtuu taidetta mieletön määrä ympäri Suomea. Tässä on lueteltuna Helsingin tapahtumia, joissa Koko Suomi tanssii on mukana. Tapahtumissa pääset osallistumaan tanssihaasteeseen opattien johdolla! Tapahtumia päivitetään sitä mukaan, kun ne varmistuvat.

 

Taiteiden yö Kaapelitehtaalla
Kaapelitehdas täyttää tänä vuonna 25 vuotta, ja juhlan kunniaksi tarjolla on jokaiselle kaupunkilaiselle entistäkin enemmän nähtävää ja koettavaa.

Paikka: Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 00180 Helsinki

  • klo 19:30 Koko Suomi tanssii – humppahaaste ja pihatanssit. Tanssinopettaja Hannu Hyttisen johdolla. Teemu Eerola & Juska Ojajärvi säestävät.

Katso koko ohjelma: http://www.kaapelitehdas.fi/tapahtumat/2017/kaapelitehtaan-taiteiden-yo-2017

Aurinkolahden Taiteiden yö
Taiteilijatalon Taiteiden Yö on perinteeksi muodostunut yhteisöllinen taidetapahtuma, joka kutsuu Vuosaaren alueen asukkaat ja perheet monimuotoisen taiteen äärelle. Tapahtuma kutsuu kaikki Vuosaaren asukkaat mukaan tanssimaan ja osallistumaan Koko Suomi tanssii -tanssihaasteeseen ja elävän musiikin säestyksellä tehtävään haastevideoon. Tanssihaasteen opettajana toimii katutanssija Akim Bakhtaoui. Hauskaan ja helppoon tanssihaasteeseen voivat osallistua kaikki halukkaat.

Paikka: Villa Lill-Kallvik
Juhannusruusunkuja 5, 00990 Helsinki

  • Klo 19-20 Koko Suomi tanssii / Suomi 100 Tanssihaaste (katutanssi)

Katso koko ohjelma: https://www.facebook.com/events/471616043207517