Koko Suomi tanssii -kampanja päättyi 31.12.2017

 

Rekisterin pitäjä
Nimi: Tanssin Tiedotuskeskus
Osoite: Tallberginkatu 1 c 93 00180 Helsinki
Muut yhteystiedot: ,

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Nimi: Riitta Aittokallio
Osoite: Tallberginkatu 1 c 93 00180 Helsinki
Muut yhteystiedot: ,

Huomaathan, että kyseisen sähköpostiosoitteen kautta käsitellään vain rekisteriin liittyviä asioita. Kaikissa muissa hankkeeseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:

Rekisterin nimi
Koko Suomi tanssii -hankkeeseen liittyvien tanssinopetusten tilaus- ja lahjoitusrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään seuraavia tarkoituksia varten: tilausten ja lahjoitusten käsittely, palvelujen toteuttaminen, analysointi ja tilastointi, palvelutoiminnan kehittäminen, opetusten markkinointi, arvonnat ja kilpailut sekä muut vastaavat käyttötarkoitukset.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan tiedot: tilaajan tai lahjoittajan nimi, laskutustiedot ja mahdollinen Y-tunnus sekä yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot, kuten sähköposti ja puhelinnumero.
Tilauksen tai lahjoituksen tiedot: tiedot tilauksesta tai lahjoituksesta, sisältäen esimerkiksi tiedot toimituksesta, käsittelystä, laskutuksesta tai palautteesta.

Säännönmukaiset tietolähteet
Tilaajia ja lahjoituksen saajia koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti tilaajalta. Lahjoittajan tiedot saadaan säännönmukaisesti lahjoittajalta. Tietoja voidaan saada tilauslomakkeella, sähköpostitse, puhelimitse tai muulla vastaavalla tavalla.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta eteenpäin tai siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Manuaalinen aineisto:
Tilaajien ja lahjoituksen saajien tietoja käsittelevät manuaalisesti vain organisaatiot ja työntekijät, jotka vastaavat palvelun toteuttamisesta.

Sähköisesti tallennetut tiedot:
Tilaajien ja lahjoituksen saajien tietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain organisaatiot ja työntekijät, jotka vastaavat palvelun toteuttamisesta. Järjestelmää voi käyttää vain salatulla yhteydellä. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Pääsyä tietoihin rajoitetaan eritasoisilla käyttäjäoikeuksilla. Tiedot kerätään tietokantaan, johon pääsy edellyttää tunnistautumista. Tiedot varmuuskopioidaan säännöllisesti.