Opettele Pari- ja kansantanssi

Opettele tanssi koreografin johdolla. Videolla käydään läpi liikkeet vaihe vaiheelta. Lopuksi tanssitaan yhdessä koko koreografia musiikin tahtiin.

Voit opetella tanssin myös tilaamalla tanssihaaste-opettajan kotiin, kouluun, työpaikalle tai esimerkiksi harrastusyhteisöön.

Pari- ja kansantanssi - Marjukka Koivuniemi ja Petri Kauppinen
Koreografit

Marjukka Koivuniemi ja Petri Kauppinen

Marjukka aloitti tanssin harrastuksen 3-vuotiaana ”rytmibeibeissä” ja siirtyi kilpatanssimaailmaan 5-vuotiaana. Marjukalle tanssi on tapa elää ja olla: hän työskentelee täysipäiväisenä tanssinopettajana ja tanssikouluyrittäjänä yhdessä äitinsä kanssa. Myös Petrin tanssiharrastus alkoi varhain, jo 4-vuotiaana taaperona. Kansantanssi onkin ollut Petrin sydämen asia jo kohta neljäkymmentä vuotta! Petri työskentelee monipuolisesti tanssin saralla tanssinopettajana, koreografina ja tanssijana. Petrin ja Marjukan mukaan pari- ja kansantanssin jujuna on tanssin jakaminen toisen kanssa.

Haastevideo

Katso pari- ja kansantanssin tanssihaaste-video. Opettele tanssi yksin tai yhdessä, kuvaa se, jaa video tai kuva sosiaalisessa mediassa ja haasta seuraava mukaan!

Koreografia: Marjukka Koivuniemi ja Petri Kauppinen
Musiikki: Korsuorkesteri – Jimmy banjoaan hän soittaa
säv. Georg Malmsten, san. Bengt Wistrand, kustantaja Warner Chappel Music Finland Oy.
Kuvaus ja tuotanto: Kala Productions ja Huvila brand & design

Kiitos avustajat ja Oulun kaupunki!